531434555 lub 609322503
pn. - pt. od 8:00 do 15:00




Polityka prywatności

W związku z wejściem w życie RODO tj. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE przedstawiamy Państwu poniżej klauzulę informacyjną, w której wskazuje w jaki sposób przetwarzamy dane na stronie  BHP Comfort Sq.J. Wskazana klauzula znajduje się również na stronie www.bhpcomfort.pl w miejscu, gdzie zbieramy Państwa dane.
Kto jest Administratorem Twoich danych?
Administratorem podanych przez Ciebie danych osobowych jest BHP COMFORT Ł. GRABSKI, T. GRABSKI SP.J. ul. Mrozowa 31, 31-752 Kraków.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania odnośnie przetwarzania przez nas Twoich danych, skontaktuj się z BHP Comfort Łukasz Grabski.
Do Twojej dyspozycji jest adres e-mail: biuro@bhpcomfort.pl.

Skąd mamy Twoje dane?
Otrzymaliśmy je od Ciebie podczas składania zamówienia ,a także później,w związku z realizacją transakcji dokonywanymi dla Ciebie. Ww. dane osobowe obejmują:
- dane kontaktowe, w tym imię i nazwisko, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, adres dostawy i adres fakturowania;
- login oraz informacje dotyczące konta, w tym nazwę użytkownika, jego hasło oraz unikalny identyfikator;
- dane osobowe, w tym płeć, miejscowość zamieszkania, datę urodzenia i historię zakupów;
- informacje dotyczące płatności lub karty kredytowej;
- elementy graficzne, fotografie oraz filmy wideo;
- informacje dotyczące cech fizycznych użytkownika, w tym wagi, wzrostu oraz wymiarów użytkownika (w tym np. długość kroku, rozmiar buta/stopy lub rozmiar ubrania);

W jakim celu wykorzystujemy Twoje dane?
Dane zbierane są w celach niezbędnych do wykonania umowy zawartej z Tobą, w tym do:
- umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną w tym dokonywania transakcji;
- realizacji umów zawartych w ramach umowy sprzedaży;
- obsługi reklamacji;
- obsługi zgłoszeń, które do nas kierujesz;
- kontaktowania się z Tobą, w tym w celach związanych ze świadczeniem usług. Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Na jakiej podstawie i jak długo będziemy wykorzystywać Twoje dane?
Przetwarzanie danych osobowych odbywać będzie się na podstawie Twojej zgody (art. 6 lit. ust. 1 lit. a) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. dalej: „RODO”). Dane będą w naszym posiadaniu do momentu wycofania przez Ciebie zgody.

Komu możemy przekazać dane?
Dane będą przekazane podmiotom realizującym Wasze zamówienie (np. dane przy realizacji haftu , nadruku). Dane nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy.

Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych?
Masz prawo żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia, przenoszenia danych lub ograniczenia ich przetwarzania oraz zgłoszenia sprzeciwu. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, dlatego możesz ją w każdym momencie wycofać, i nie będzie to miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed wycofaniem. W razie realizacji jednego ze swoich praw wyślij e-mail na adres: biuro@bhpcomfort.pl
Bezpieczeństwo Twoich danych jest dla nas priorytetem, jeśli jednak uznasz, że przetwarzając Twoje dane osobowe naruszamy przepisy RODO, masz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub do innego organu nadzorczego właściwego na podstawie przepisów RODO.

Producenci

Oferta specjalna

Super cena: 8,86 zł z VAT